Fórum
| Datum | 04.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | kuba |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Battlelog |
no jak píše petr, jak se přihlásíš na ea učet dej to přes psn conect je to o kousek níž, pak si zkontroluj svoje udaje, je to v sekci "o mě" je tam přehled, konzolové osoby, jiné identity. pokud ti to v ea nejde dát je možné že je nick obsazený tak dáš jiný, v battlelogu se pak přihlásíš pod tím to nickem, tam už pak budeš i hlgast v platformě ps3 pač v battl. jsou i pckaři xkaři, tak možná proto, snad nekecám.
v ea učtu si ještě zkontroluj udaje o sobě jestli tam není u mejlu a jména ověřit, taky je možné že to nebude hned než si tě proklepnou. ;)
———
| Datum | 04.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | petr |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Battlelog |
Asi děláš něco špatně, musíš mít ea účet připojenej na PSN
———
| Datum | 03.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | Helghast_cz |
| Titulek | Re: Re: Re: Battlelog |
Takže na strankách EA se přihlásit můžu vpohodě ale na battlelogu to nefaka...
takže v tom maji bordel!!!!!!!!!!!!!
———
| Datum | 03.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | Helghast_cz |
| Titulek | Re: Re: Battlelog |
No ja na EA učet mám a ten tam taky zadávám a tento odkaz mi háže error...
———
| Datum | 02.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | kuba |
| Titulek | Re: Battlelog |
dej nejdřiv tohle https://www.battlefield.com/cz/battlefield3 tam se regni vypln co je třeba, je třeba mít ea učet s tím je spjat i origin je to sice blbost ale jde o hovno, pak už bys měl se dostat i do battlelogu
———
| Datum | 02.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | chabroZz |
| Titulek | Re: Battlelog |
To si musis koupit jeste jeden, pak to pujde 8-D
———
| Datum | 02.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | Helghast_cz |
| Titulek | Battlelog |
Zdar pánové chtěl bych se vás, hlavně těch co vlastní účet na battlelogu zeptat proč když se chci přihlásit mi to píše ať si koupim bf3?
BF3 mám a účet sem si taky založil i potvrdil na e-mailu.
Dik Helghast.
———
| Datum | 02.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | F-11 |
| Titulek | New Year |
Taktéž, hlavně ať je lepší než ten minulej
———
| Datum | 02.01.2012 |
|---|---|
| Vložil | kuba |
| Titulek | ds3 |
Chabroš máš to asi posrané, dle toho co píšeš to vypadá na chybu při načítání, ted je bud něco špatně v konzoli nebo v ovld., zkus si někdě půjčit druhý a uvidíš. Jinak všem přeju ať ten nový rok stojí za to.
———
| Datum | 31.12.2011 |
|---|---|
| Vložil | ChabroZz |
| Titulek | Dualshock 3 |
Chlapi, mam problem. Uz asi 3 tydny mi blbne joystick. Kdyz na nem PS Buttonem zapnu konzoli, tak konzole zapne a jede normalne. Ale joystick se s ni nesparuje a jen blikaji ty 4 svetylka. Musim ho bud pripojit na kabel, nebo drzet PS asi 6 vterin, tim se vypne samotny joystick a pak zas zmacknout PS a uz se sparuje... Da se s tim zit, ale irituje me to. Co s tim?? Zkousel jsem i restart joysticku, znova sparovat v menu nastaveni pod jinym cislem, ale nic nezabira...