Fórum

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Battlelog

no jak píše petr, jak se přihlásíš na ea učet dej to přes psn conect je to o kousek níž, pak si zkontroluj svoje udaje, je to v sekci "o mě" je tam přehled, konzolové osoby, jiné identity. pokud ti to v ea nejde dát je možné že je nick obsazený tak dáš jiný, v battlelogu se pak přihlásíš pod tím to nickem, tam už pak budeš i hlgast v platformě ps3 pač v battl. jsou i pckaři xkaři, tak možná proto, snad nekecám.
v ea učtu si ještě zkontroluj udaje o sobě jestli tam není u mejlu a jména ověřit, taky je možné že to nebude hned než si tě proklepnou. ;)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Battlelog

Asi děláš něco špatně, musíš mít ea účet připojenej na PSN

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Battlelog

Takže na strankách EA se přihlásit můžu vpohodě ale na battlelogu to nefaka...
takže v tom maji bordel!!!!!!!!!!!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Battlelog

No ja na EA učet mám a ten tam taky zadávám a tento odkaz mi háže error...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Battlelog

dej nejdřiv tohle https://www.battlefield.com/cz/battlefield3 tam se regni vypln co je třeba, je třeba mít ea učet s tím je spjat i origin je to sice blbost ale jde o hovno, pak už bys měl se dostat i do battlelogu

Datum
Vložil
Titulek

Re: Battlelog

To si musis koupit jeste jeden, pak to pujde 8-D

Datum
Vložil
Titulek

Battlelog

Zdar pánové chtěl bych se vás, hlavně těch co vlastní účet na battlelogu zeptat proč když se chci přihlásit mi to píše ať si koupim bf3?
BF3 mám a účet sem si taky založil i potvrdil na e-mailu.
Dik Helghast.

Datum
Vložil
Titulek

New Year

Taktéž, hlavně ať je lepší než ten minulej

Datum
Vložil
Titulek

ds3

Chabroš máš to asi posrané, dle toho co píšeš to vypadá na chybu při načítání, ted je bud něco špatně v konzoli nebo v ovld., zkus si někdě půjčit druhý a uvidíš. Jinak všem přeju ať ten nový rok stojí za to.

Datum
Vložil
Titulek

Dualshock 3

Chlapi, mam problem. Uz asi 3 tydny mi blbne joystick. Kdyz na nem PS Buttonem zapnu konzoli, tak konzole zapne a jede normalne. Ale joystick se s ni nesparuje a jen blikaji ty 4 svetylka. Musim ho bud pripojit na kabel, nebo drzet PS asi 6 vterin, tim se vypne samotny joystick a pak zas zmacknout PS a uz se sparuje... Da se s tim zit, ale irituje me to. Co s tim?? Zkousel jsem i restart joysticku, znova sparovat v menu nastaveni pod jinym cislem, ale nic nezabira...

<< 569 | 570 | 571 | 572 | 573

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.